Προϊόντα

Τα προϊόντα μας

Το Γαλακτοκομείο Α.Δ.Σ. ΔΑΦΝΗ ΛΤΔ είναι μία μικρή βιοτεχνία που παράγει γαλακτοκομικά/τυροκομικά προϊόντα με συνταγές που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά και κατασκευάζονται με τεχνικές που σέβονται την παράδοση.  Τα προϊόντα της Εταιρείας είναι παραδοσιακά προϊόντα της Κύπρου.


Χαλούμι

Το Xαλούμι είναι το παραδοσιακό τυρί της Κύπρου. Είναι λευκό τυρί, ημίσκληρο, που παρασκευάζεται στο νησί εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Learn more
Image for: Χαλούμι

Γιαούρτι

Το γιαούρτι σήμερα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα υγιεινά. Ιδιαίτερα το παραδοσιακό γιαούρτι. Το γιαούρτι ΔΑΦΝΗ έχει όλα τα οφέλη του «ελληνικού» γιαουρτιού με πρόσθετο το αξεπέραστο άρωμα της Κύπρου.

Learn more
Image for: Γιαούρτι

Αναρή (ανάλατη)

Παράγεται από τον ορό γάλακτος. Είναι ένα ελαφρύ τυρί που μπορεί να τοποθετηθεί σε μια πιατέλα τυριών, που χρησιμοποιείται σε σάντουιτς, σε επιδόρπια, σε σαλάτες. Χωρίς αλάτι, προσφέρει την καλύτερη εναλλακτική επιλογή για όσους αγαπούν το τυρί, αλλά πρέπει να αποφεύγουν το αλάτι.

Learn more
Image for: Αναρή (ανάλατη)

Αναρή (αλατισμένη)

Παράγεται από τον ορό γάλακτος. Είναι ένα ελαφρύ τυρί που μπορεί να τοποθετηθεί σε μια πιατέλα τυριών, που χρησιμοποιείται σε σάντουιτς, σε επιδόρπια, σε σαλάτες. Μια καλή εναλλακτική λύση για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

Learn more
Image for: Αναρή (αλατισμένη)

Τυρί Φλαούνας

Το τυρί Φλαούνας είναι ένα τυρί που περνά από τη διαδικασία βρασμού για να αποκτήσει τη μοναδική του γεύση. Χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή των φλαούνων το Πάσχα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε απαιτείται λειωμένο τυρί.

Learn more
Image for: Τυρί Φλαούνας

Είστε επιχειρηματίας

Αν ενδιαφέρεστε να διανείμετε ή να αγοράσετε τα προϊόντα μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ