Καλώς ήλθατε στο Γαλακτοκομείο Δάφνη

Ένα μικρό οικογενειακό τυροκομείο που παράγει υψηλής ποιότητας γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα. Η υψηλή ποιότητα γάλακτος, οι δοκιμασμένες τεχνικές, η αγάπη και η φροντίδα των ιδιοκτητών, έχουν κερδίσει μία εξαιρετική φήμη για τα προϊόντα ΔΑΦΝΗ. Η οικογένεια του Σωτήρη και της Δάφνης Θεωρή έχουν μετατρέψει την μικρή τους βιοτεχνία σε μία σοβαρή και αξιόχρεη επιχείρηση παραγωγής εξαιρετικής ποιότητας παραδοσιακών γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων.

Στο τυροκομείο ΔΑΦΝΗ ο πελάτης αντιμετωπίζεται με σεβασμό και εκτίμηση. Με τον ίδιο σεβασμό αντιμετωπίζονται και όλοι οι συνεργάτες τους. Γιατί η οικογένεια νοιάζεται.


Προϊόντα

Χαλούμι

Το Xαλούμι είναι το παραδοσιακό τυρί της Κύπρου. Είναι λευκό τυρί, ημίσκληρο, που παρασκευάζεται στο νησί εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Περισσότερα
Image for: Χαλούμι

Γιαούρτι

Το γιαούρτι σήμερα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα υγιεινά. Ιδιαίτερα το παραδοσιακό γιαούρτι. Το γιαούρτι ΔΑΦΝΗ έχει όλα τα οφέλη του «ελληνικού» γιαουρτιού με πρόσθετο το αξεπέραστο άρωμα της Κύπρου.

Περισσότερα
Image for: Γιαούρτι

Αναρή (ανάλατη)

Παράγεται από τον ορό γάλακτος. Είναι ένα ελαφρύ τυρί που μπορεί να τοποθετηθεί σε μια πιατέλα τυριών, που χρησιμοποιείται σε σάντουιτς, σε επιδόρπια, σε σαλάτες. Χωρίς αλάτι, προσφέρει την καλύτερη εναλλακτική επιλογή για όσους αγαπούν το τυρί, αλλά πρέπει να αποφεύγουν το αλάτι.

Περισσότερα
Image for: Αναρή (ανάλατη)

Αναρή (αλατισμένη)

Παράγεται από τον ορό γάλακτος. Είναι ένα ελαφρύ τυρί που μπορεί να τοποθετηθεί σε μια πιατέλα τυριών, που χρησιμοποιείται σε σάντουιτς, σε επιδόρπια, σε σαλάτες. Μια καλή εναλλακτική λύση για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

Περισσότερα
Image for: Αναρή (αλατισμένη)

Τυρί Φλαούνας

Το τυρί Φλαούνας είναι ένα τυρί που περνά από τη διαδικασία βρασμού για να αποκτήσει τη μοναδική του γεύση. Χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή των φλαούνων το Πάσχα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε απαιτείται λειωμένο τυρί.

Περισσότερα
Image for: Τυρί Φλαούνας

Νόστιμες Συνταγές


Πακετάκια με Χαλούμι ΔΑΦΝΗ

Χαλούμι τυλιγμένο σε τραγανή ζύμη. Ένα ορεκτικό με αλμυρή-γλυκιά γεύση.

περισσότερα

Μους Γιαουρτιού

Ανάλαφρο επιδόρπιο με γεύση παράδοσης. Μία υγιεινή επιλογή, χωρίς τις θερμίδες της κρέμας γάλακτος.

περισσότερα

Σαλάτα με Αναρή Δάφνη και Παστελάκι

Μια δροσερή σαλάτα που ενισχύεται από την προσθήκη του Αναρή, η ελαφριά εναλλακτική λύση στο τυρί.

περισσότερα

Είστε επιχειρηματίας

Αν ενδιαφέρεστε να διανείμετε ή να αγοράσετε τα προϊόντα μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ