Καλώς ήλθατε στο Γαλακτοκομείο Δάφνη

Ένα μικρό οικογενειακό τυροκομείο που παράγει υψηλής ποιότητας γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα. Η υψηλή ποιότητα γάλακτος, οι δοκιμασμένες τεχνικές, η αγάπη και η φροντίδα των ιδιοκτητών, έχουν κερδίσει μία εξαιρετική φήμη για τα προϊόντα ΔΑΦΝΗ. Η οικογένεια του Σωτήρη και της Δάφνης Θεωρή έχουν μετατρέψει την μικρή τους βιοτεχνία σε μία σοβαρή και αξιόχρεη επιχείρηση παραγωγής εξαιρετικής ποιότητας παραδοσιακών γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων.

Στο τυροκομείο ΔΑΦΝΗ ο πελάτης αντιμετωπίζεται με σεβασμό και εκτίμηση. Με τον ίδιο σεβασμό αντιμετωπίζονται και όλοι οι συνεργάτες τους. Γιατί η οικογένεια νοιάζεται.


Our Products

Χαλούμι

Το Xαλούμι είναι το παραδοσιακό τυρί της Κύπρου. Είναι λευκό τυρί, ημίσκληρο, που παρασκευάζεται στο νησί εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Learn more
Image for: Χαλούμι

Γιαούρτι

Το γιαούρτι σήμερα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα υγιεινά. Ιδιαίτερα το παραδοσιακό γιαούρτι. Το γιαούρτι ΔΑΦΝΗ έχει όλα τα οφέλη του «ελληνικού» γιαουρτιού με πρόσθετο το αξεπέραστο άρωμα της Κύπρου.

Learn more
Image for: Γιαούρτι

Αναρή (ανάλατη)

Παράγεται από τον ορό γάλακτος. Είναι ένα ελαφρύ τυρί που μπορεί να τοποθετηθεί σε μια πιατέλα τυριών, που χρησιμοποιείται σε σάντουιτς, σε επιδόρπια, σε σαλάτες. Χωρίς αλάτι, προσφέρει την καλύτερη εναλλακτική επιλογή για όσους αγαπούν το τυρί, αλλά πρέπει να αποφεύγουν το αλάτι.

Learn more
Image for: Αναρή (ανάλατη)

Αναρή (αλατισμένη)

Παράγεται από τον ορό γάλακτος. Είναι ένα ελαφρύ τυρί που μπορεί να τοποθετηθεί σε μια πιατέλα τυριών, που χρησιμοποιείται σε σάντουιτς, σε επιδόρπια, σε σαλάτες. Μια καλή εναλλακτική λύση για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

Learn more
Image for: Αναρή (αλατισμένη)

Τυρί Φλαούνας

Το τυρί Φλαούνας είναι ένα τυρί που περνά από τη διαδικασία βρασμού για να αποκτήσει τη μοναδική του γεύση. Χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή των φλαούνων το Πάσχα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε απαιτείται λειωμένο τυρί.

Learn more
Image for: Τυρί Φλαούνας

Delicious Recipies


Πακετάκια με Χαλούμι ΔΑΦΝΗ

Χαλούμι τυλιγμένο σε τραγανή ζύμη. Ένα ορεκτικό με αλμυρή-γλυκιά γεύση.

read more

Μους Γιαουρτιού

Ανάλαφρο επιδόρπιο με γεύση παράδοσης. Μία υγιεινή επιλογή, χωρίς τις θερμίδες της κρέμας γάλακτος.

read more

Σαλάτα με Αναρή Δάφνη και Παστελάκι

Μια δροσερή σαλάτα που ενισχύεται από την προσθήκη του Αναρή, η ελαφριά εναλλακτική λύση στο τυρί.

read more

Είστε επιχειρηματίας

Αν ενδιαφέρεστε να διανείμετε ή να αγοράσετε τα προϊόντα μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ